fredag den 9. september 2011

En af disse dage jeg elsker...

Selvom jeg har fået en masse skæld ud af et rådyr - sikkert fortjent - fordi jeg absolut skulle igennem en vildtremise, desværre var jeg ikke hurtig nok med kameraet.

Selvom jeg senere mødte ham her - og hans fætter


Uhh jeg synes hegnet er meget tyndt og meget lavt, når de kommer tæt på - og måske fordi jeg altid er heldig og ha´ min meget røde trøje på - ser et eller andet med rødt og tyre på min nethinde.

Selvom jeg senere havnede i en blindgyde, og måtte forbi basserne en gang til.

Selvom min gule forråds spand ikke blev helt fyldt med brombær.Selvom jeg måtte trave hele vejen hjem trækkende med min cykel - fordi jeg nok engang må erkende at det ikke er en offroader - jeg lærer det nok engang.Fladt dæk

Selvom jeg fik en vabel på hælen fordi jeg skulle skynde mig ud og nyde det gode vejr, og stak fødderne i gummistøvlerne uden strømper


Selvom bolledejen var hævet lige rigeligt, fordi jeg var lidt længere væk end beregnet.MEN forbi der stadig er farver i grøftekanten


Fordi naturen er så gavmild med spiselige tingfordi basserne havde indfanget sig selv da jeg skulle forbi dem på tilbagevejen


Og der er så højt til himlen sådan en dag.

Håber også du har tid til at nyde dagen - ligesom mig.

4 kommentarer:

 1. fordi fordi fordi ...
  ja man ku blive ved .... solen og det tidlige efterår er sååå skønt ...og jeg har nydt ... med Rikke et par timer ved residensen :o)
  og en lille gåtur :o)
  din stakkel med vabler og fladt dæk :o( øv øv så er det godt solen skinner dejligt til at opveje ... De små basser ser ikke såå farlige ud (endnu) ..nyd nyd nyd resten af dagen i det skønne vejr ...med nybagte boller ...og lækre brombær :o)
  stort weekendkram♥

  SvarSlet
 2. Jeg elsker at solen bare skinner uden regn ind imellem, det gør man lader op.

  Sikke skønne billeder, nej ikke af hælen men naturen!!!

  Mon der kommer lidt brombærmarmelade ud af brombærene??

  Rigtig rigtig rigtig god weekend til dig søde og resten af familien.

  Stort stort kram og knus

  Marlene

  SvarSlet
 3. Hvor har du ret, der er så meget skønt at glæde sig over:-)Dejlige billeder du har taget af lige netop mange af de ting jeg elsker:-)Tak fordi du gjorde mig opmærksom på din blog, jeg glæder mig meget til at følge med som fast læser. Kram og fortsat god fredag!

  SvarSlet
 4. Gode billeder.
  Smukke vejgrøftsblomster.
  Flot tyr. Du behøver nu ikke være bare. Kreaturer respektere tråden. Det har slet ikke noget med din røde trøje at gøre. Dyrene er bare nysgerrige. Der skal lige nævnes, at jeg bor på landet.

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en kommentar, så kan jeg se du har været her.