onsdag den 8. juni 2011

Stort ønske fra manden i huset

Min mand har længe været træt af vore grydelapper, der indtil i dag har været af silicone, synes det var smart de bare kunne tørres af.

Så endelig i går fik jeg mig taget sammen til at sy nogle nye.


Og da familien altid har været temmelig maritim interesseret, måtte de naturligvis være med skibe (håber måske også husbonden får lidt mere lyst til at bruge dem her).

Dejligt der endelig er faldet lidt ro over mig selv, det har været en hård måned (ved godt meget af det er selvforskyldt) men når man nu gerne vil forsøge at leve livet "bare lidt" normalt, må jeg også være indstillet på at det har en stor pris, men er også nød til at indrømme at den pris vil jeg gerne betale for at få de oplevelser jeg får indimellem.

Men så er det jo godt man har haven, til at give lidt ro i sjælen - så lige et par billeder.


Første georgin er sprunget ud.Og flere er på vej.I det ene hjørne af haven, er jorden temmelig tør, så her har jeg lavet en vold og plantet den til med timian, og i øjeblikket blomster den, den er fuldstændig levende af naboens bier.


2 kommentarer:

 1. Hold op hvor ser det timian bed bare smukt ud.

  Godt du er ved at være ovenpå igen. Det glæder mig.

  Stort kram

  Marlene

  SvarSlet
 2. Godaften Jo
  Timian og for den sags skyld andre krydderurter er bare så smukke, når de blomstre. Har selv lidt i egen have, som jeg nyder at spise og se på..
  Jeg tager mig også en slapper i morgen. To møder i dag og barnepige hele weekenden sætter sine spor...:-)
  God Onsdag Aften / RikkeBo

  SvarSlet

Læg rigtig gerne en kommentar, så kan jeg se du har været her.