tirsdag den 31. januar 2012

I tænkeboks!!!!!!

Jeg er ved at øve mig lidt i stamps kan ikke rigtig finde ud af om dette forslag er lige "vildt" nok, synes bare tulipanerne er så flotte.Og er det ikke lige kedeligt nok med hør som baggrund eller ????Der er også stadig gang i lidt andre blomster
mandag den 30. januar 2012

Gør det lidt i høns for tiden

I næste uge får jeg gæster i sommerhuset.

Og jeg vil selvfølgelig gerne have de føler sig hjertelig velkommen, så derfor har jeg fabrikeret disse høns, der skal stå på bænken og byde velkommen (hvis ikke det styrt regner, så må de komme indenfor)
Mangler kun lige Tom skal lave et lille skilt med teksten "velkommen" der skal hænge på maven af den ene høne.
For sådan ca. et år siden var jeg så heldig at vinde en Give away herfra Bettekun.

Det var materieler og mønster til disse toDe er nu nået til at komme af pindene, og klar til en tur i vaskemaskinen.Jeg var sørme også så usandsynlig heldig at vinde i Randi´s give away.


De sødeste maske markører (har længe været et stort ønske, men det er altid noget jeg kommer i tanke om når jeg skal bruge dem, og så glemmer jeg alt om dem igen) MEN nu har jeg dem, og er super glad for dem.

Som så mange andre deltager jeg også i Hanne´s byprojekt.Rigtig god mandag til jer alle

mandag den 9. januar 2012

Opladning af briller........

Jo jo, den er god nok, her i huset lader vi briller op !!!!


Brillerne kom til - lidt af omveje - vores gamle fjernsyn gik sig en tur, så i går tog vi turen til Sony centret, og misbrugte Toms dankort på det groveste, det blev til et nyt fjernsyn, med dertil hørende blu-ray afspiller.
Og så kommer vi til brillerne, den kan nemlig afspille 3D film.


5. omgang af M&M månedstæppe er færdig.
På pindene er der i øjeblikket lækkert lilla bomuld/hørJeg har også afsluttet et projekt til Clara - men "glemte" selvfølgelig at tage billede, jeg prøver om jeg kan lokke moderen til at tage et billede og lægge på hendes blog.

Clara skrev til mig om jeg ville strikke - en trøje som man tager over hovedet der ligner en kjole.
Jeg mente det måtte være en poncho, håber jeg ramte rigtigt.

tirsdag den 3. januar 2012

Man kan da godt....

Stadig nå at ønske alle et godt nytår ik!! Det vil jeg ihertilfælde gøre til alle her i blogland - og jeg vil også sige, som så mange før mig - tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer, søde hilsner, og til nye læsere - velkommen til.


December er bl.a. gået med M&M månedstæppe, jeg har lavet en lille smule om på bloggen, så det kom til at passe bedre til stoffet, kunne på den måde nå hele farveskalaen rundt.Fik også lyst til at prøve - som Marlene at lægge blokkene sammen - hold op, der kommer knald på farvepalettenJeg var så heldig at nå at bestille en garnblomst fra garnudsalg, se bare hvilket skønt indholdEn af julegaverne er også blevet flittig brugt.

Jeg har fået en garnvinde og et krydsnøgleapparat


Se hvor fint - lige klar til at blive brugt - der er endda brugt af lageret til at strikke "Avernakø" fra Anette Danielsens bog - Strik en Ø - men desværre blev den alt for stor, så op på hesten igen, og gang i en ny.