mandag den 14. marts 2011

Så er jeg vist ved at være klar igen

Det er længe siden sidst, men som hos så mange andre, går livet lidt op og ned.

Det betyder ikke, der har været stilstand på det kreative område, og jeg har startet min egen "lille" butik på Amio - håber meget i har lyst til at kigge forbi på http://www.amio.dk/butik/1197/

Ellers er det meget haven der tager tid i øjeblikket vi har et grundstykke hvor der skal fælles en del træer, det er weekenden gået med, plus oprydning i staudebedet - forspiringen af div. frø kræver jo også et dagligt tilsyn - men det er da så dejligt livsbekræftende.

Nu er det ikke fordi jeg er overdreven økolog, men jeg kan faktisk godt li´ tanken om at erstatte mange kunstigt fremstillede produkter, med det naturen kan bidrage med.

Kender i Anette Eckmann, det er hende med

Undskyld den dårlige billede kvalitet.

Hun har lige udgivet en bog der hedder Naturens spisekammer, så spændende synes jeg.


I bogen er bl.a. tang omtalt, men jeg har også læst flere indlæg rundt omkring, om anvendelse af tang som gødning læs bl.a. dette indlæg fra HAVENYT http://www.havenyt.dk/artikler/dyrkningsmetoder/goedning/533.html

det er kun et enkelt eksempel på alle de mange dejlige/anvendelige ting naturen kan bidrage med, og det endda uden at vi derfor skal drive rovdrift på den, men anvende/færdes i den med omtanke, og ikke fylde den med kemikalier - lære at nyde hvad årstiden kan producere til vort spisekammer, ikke købe jordbær om vinteren, men råspise dem om sommeren, og så glæde sig hele vinteren til det igen bliver sæson.

Det er ikke en løftet pegefinger - kun min egen lommefilosofi

Ønsker jer alle en dejlig mandag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Læg rigtig gerne en kommentar, så kan jeg se du har været her.