Så er forberedelserne godt i gang til årets første påskefrokost, der finder sted på lørdag.
Her er karrysalaten under forberedelse Sildene er stegt, nu mangler jeg kun at lave eddikelagen, og barbequelagen
Om det så er "faderens" espressomaskine - af ældre model - får den, den helt store forårsrengøring, tror nu ikke det er af storhed.
De første gæster er 6 af vore meget gode venner, som vi også sejler sammen med, onsdag kommer et par af vore andre gode venner, og langfredag kommer vore børn, svigerbørn, og børnebørn, børn og svigerbørn bliver dog sendt hjem igen samme dag, men børnebørnene bliver påsken over.
Det hele foregår i somerhuset, dejlig uforpligtende - ren fornøjelse.
Uhmmmmmm, mon jeg kan reklamere lidt med de stegte sild til ynglings-svigersønnen???? eller er det for risikabelt, hvis nu de skulle nå at blive spist.
SvarSletHils alle de gamle pirater - arghhhh!!!!!
Og hyg jer til vi ses.
Kys og Kram Jill & Co.